TAHNIAH!

Pengguna, anda telah terpilih secara rawak untuk menguji Samsung S6 serba baru (bakal tiba pada pertengahan 2016)!

Anda telah dijemput untuk menguji Samsung S6 kami yang serba baharu sebelum ia dilancarkan kepada umum. Kami mencari (20) pengguna tambahan untuk maklum balas supaya kami dapat menjadikan S6 ini yang terbaik sekali.

Sekiranya anda ingin menyertai ujian sulit kami, jawab sahaja 4 soalan ini. Sebagai tanda penghargaan, kami akan memberi anda peluang untuk memenangi sebuah Samsung S6 16GB!

Inventori adalah terhad, bertindak SEKARANG!


Soalan 1 daripada 4: Adakah anda pada masa ini memiliki mana-mana produk Samsung?

Ya
Tidak

Soalan 2 daripada 4: Manakah antara ciri berikut yang anda ingin lihat pada Samsung S6?

Pengecasan wayarles
Jaminan Bateri Tahan 24 Jam

Soalan 3 daripada 4: Pilih 'casing' yang anda rasa sesuai untuk Samsung S6:

Casing besi
Casing plastik

Soalan 4 daripada 4: Adakah anda mempunyai alamat sah untuk penghantaran Samsung Galaxy S6 anda?

Ya
Tidak

Sistem sedang menyemak jawapan anda...

Tiada penyertaan berganda ditemui...

Kami tinggal (3) tempat sahaja lagi

Anda layak untuk (1) Galaxy S6 + Baju T Samsung!

Tahniah! Anda layak untuk kumpulan ujian sulit!

Kami akan menghubungi anda sebentar lagi dengan butiran lanjut.

Sementara menunggu, klik link di bawah untuk menuntut S6 bonus anda.

Ini sebagai tanda terima kasih kami atas penyertaan anda.

Anda layak memenangi sebuah Samsung S6!

Tuntut Hadiah Saya Sekarang!
Masa yang tinggal: 00:47:190

Jika anda gagal buat pendaftaran dalam tempoh yang diberikan, hadiah anda akan diberikan kepada peserta seterusnya

*** Masa berjalan! Hanya tinggal 2 kekosongan di kawasan anda ()! Lekas bertindak! ***

Like • Komen • Share


12,068 Likes Like

Komen Terkini:

50 daripada 80,312

Ismael Sena

Saya punya baru sampai via Poslaju hari ni. Terima kasih Samsung atas S6 (baju T saya agak besar. Boleh tak nak tukar? :)

Like · Likes · 1 · Reply

Nur Atrina

Nak kata scam ke apa tak tau la janji saya dah dapat S6 saya hari ini =)

Like · Likes · 2 · Reply

Adam Hafiq

Mula-mula ingatkan benda ni orang prank ke troll ke, tetapi S6 and tshirt saya dua-dua dah sampai hari ni (tshirt salah saiz). Lepas ni kalau ada test group saya la dulu join! lol

Like · Likes · · Reply

Zeena Taajuddeen

Cantikkkk! Samsung S6 free! Gila lah! Saya try daftar lagi sekali mana tau leh dapat 2 S6 tetapi dapat call dia cakap boleh join sekali je. Saya minta satu lagi T-Shirt and diorang pun bagi... So saya ada 2 tshirt sekarang! Alhamdulillah!

Like · Likes · 1 · Reply

Fyda Shah

Dulu pernah juga nampak benda ni tapi tak join sebab macam mengarut je. Harini cuba jugaklah sebab boring takde benda nak buat... Lepas tu MENANG Galaxy S6 + T-shirt Biru Laut. Tak sangka weh!

Like · Likes · 187 · Mei 1, 2016